Langeser

Yayınlanma Et Yemekleri

ZORLUK: normal 

MALZEMELER

  • ½ kg kuşbaşı et
  • 2 adet kuru soğan
  • 250 gr ceviz
  • 8 dilim ekmek
  • 2 çorba kaşığı margarin
  • 1 çay kaşığı tuz
  • ½ çay kaşığı karabiber
  • 2 su bardağı su

HAZIRLANIŞI

Margarini eritin, yemeklik doğradığınız kuru soğanları pembeleşinceye kadar çevirin. Kuşbaşı doğranmış etleri ilave ederek soteleyin ve su su ekleyerek etlerin pişmesini sağlayın. Biraz sulu kalmasına dikkat edin. Diğer tarafta her tabak için iki dilim ekmeği küçük parçalara ayırın. Üzerlerine iri dövülmüş cevizleri paylaştırın. En üste de etleri yerleştirip sıcak olarak servis yapın.