Kağıt Kebabı

Yayınlanma Kebaplar

ZORLUK:  kolay

MALZEMELER

  • 1 kg kuşbaşı (kuzu tercih edilir)
  • 2 adet domates
  • 3 adet sivribiber veya çarliston biber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 adet halka halka doğranmış soğan
  • 1 çay fincanı sıvıyağ

HAZIRLANIŞI

Domateslerin kabuğunu soyun ve küp küp kesin. Biberleri 1 parmak kalınlığında doğrayın. Bütün malzemeyi karıştırın. Kasapların kullandığı yağlı kağıda koyun. 4 tarafını bohça gibi katlayın. 180 derece ısılı fırında 1,5 saat kadar pişirin ve sıcak olarak servis yapın.