Pratik Profiterol

Yayınlanma Kekler - Pastalar

ZORLUK:kolay

MALZEMELER

  • 1 büyük örgü paskalya çöreği
  • 1 şişe süt
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 yumurta sarısı
  • 1,5 paket kakao
  • 1 yemek kaşığı margarin
  • Dövülmüş ceviz

HAZIRLANIŞI

Tencerede, süt, şeker, kakao ve un karıştırılır. Ocakta fokurdayıncaya dek pişirilir. İçine margarin katılarak çırpılır ve ılınınca yumurta sarısını eklenir ve yeniden çırpılır. Borcama, paskalya çöreklerini küçük parçalar halinde doğranıp, ceviz içinin bir kısmı serpilir. Hazırlanılan puding dökülür ve karıştırılır. Ceviz içi serpilip, buzdolabında bekletilir. (Hazır puding ile de yapılabilir.)