Framboazlı Chese Cake

Yayınlanma Kekler - Pastalar

ZORLUK:KOLAY

MALZEMELER

  • 2 paket eti burçak
  • 150 gr margarin
  • 1 bardak katı yoğurt
  • 1 su bardağı toz seker
  • 3 yumurta
  • 1 paket vanilya
  • 1 kutu krem peynir
  • 2 paket donmuş framboaz
  • 2 bardak vişne suyu
  • 2 çorba kaşigi nişasta

HAZIRLANIŞI

Bisküvileri blendirda ezin. 150 gr. eriyen margarin ile karıştırın ve yuvarlak tart kalıbına yayın. 1 bardak yoğurt, 1 bardak şeker, 3 yumurta, 1 paket vanilyayı iyice çırpın sonra krem peyniri ilave edin, bisküvilerin üzerine bu karışımı dökün ve fırında 25 dk. pişirin. Diğer tarafta 2 paket framboazı çırpın, 2 bardak vişne suyu, 2 çorba kaşiği şeker , 2 çorba kaşiği nişastayı pişirin. Fırından çıkarttığınız tart soğuyunca pişirdiğiniz karışımı üzerine dokün, en az 24 saat dolapta bekledikten sonra servis yapın.