Framboazlı Chese Cake
ZORLUK:
MALZEMELER
-
2 paket eti burçak
-
150 gr margarin
-
1 bardak katı yoğurt
-
1 su bardağı toz seker
-
3 yumurta
-
1 paket vanilya
-
1 kutu krem peynir
-
2 paket donmuş framboaz
-
2 bardak vişne suyu
-
2 çorba kaşigi nişasta
HAZIRLANIŞI
Bisküvileri blendirda ezin. 150 gr. eriyen margarin ile karıştırın ve yuvarlak tart kalıbına yayın. 1 bardak yoğurt, 1 bardak şeker, 3 yumurta, 1 paket vanilyayı iyice çırpın sonra krem peyniri ilave edin, bisküvilerin üzerine bu karışımı dökün ve fırında 25 dk. pişirin. Diğer tarafta 2 paket framboazı çırpın, 2 bardak vişne suyu, 2 çorba kaşiği şeker , 2 çorba kaşiği nişastayı pişirin. Fırından çıkarttığınız tart soğuyunca pişirdiğiniz karışımı üzerine dokün, en az 24 saat dolapta bekledikten sonra servis yapın.