Çeşit Meze
ZORLUK:
MALZEMELER
-
1 su bardağı haşlanmış Amerikan pirinci
-
1 tavuk
-
1 domates
-
1 sap kereviz
-
1 limon
-
½ demet taze soğan
-
½ demet dereotu
-
½ kg su bardağı sıvı yağ
-
10 adet siyah zeytin
-
tuz
-
karabiber
HAZIRLANIŞI
Bir tencerede tavuk, kereviz ve pirinci haşlayın. Tavuğun göğüs etlerini ayırıp, küçük parçalar halinde dilimleyin. Diğer MALZEMESİin suyunu süzdükten sonra, kereviz, domates ve yeşil soğanı ince şerit biçiminde doğrayın ve diğer haşlanan MALZEMESİle birlikte karıştırın. Limon, tuz ve karabiberini de ekleyin. Üzerini dereotu ve zeytin ile süsleyin soğuk servis yapın.