Modamın Kapısı

Yayınlanma Sakatat Yemekleri

ZORLUK: çok kolay 

MALZEMELER

  • 250 gr kuzu ciğeri
  • 250 gr yürek
  • 250 gr kuzu eti
  • 2 adet kuru soğan
  • 4 adet patates
  • 2 adet yeşil biber
  • 100 gr haşlanmış mantar
  • yağ
  • tuz
  • beyaz biber
  • 5 cc kırmızı şarap

HAZIRLANIŞI

Etleri jülyen doğrayın büyük bir tavada sırayla pişirin. Patatesleri kibrit çöpü büyüklüğünde doğrayın, kızartın. Etleri pişirdiğiniz tavadan alın soğanı, biberi ve mantarları sırayla tava da sallayın şarabı da ekleyip malzemeleri baharatlarını atıp tavada tekrar sallayın. Servis yaparken üzerine patatesleri ekleyin. Arzuya göre sarımsak ekleyebilirsiniz.