Yoğurtlu Pirinç Salatası

Yayınlanma Salatalar

ZORLUK: kolay 

MALZEMELER

  • (6 kişilik)
  • 3 bardak pişmiş Amerikan pirinci
  • 2 su bardağı vanilyalı yoğurt
  • 1 su bardağı mayonez
  • 2 elma
  • 1-2 tane kereviz sapı
  • 6 adet kemiksiz tavuk göğsü
  • 1 bardak ceviz içi
  • 1 bardak kuru üzüm
  • 1 tutam tuz
  • 1 tutam tarçın

HAZIRLANIŞITavuk göğüslerini haşlayın veya ızgarada pişirin. Elma, kereviz sapı ve havucu küçük parçalara bölün. Yoğurt, mayonez, tuz ve tarçını büyük bir kapta karıştırın. Pirinç, elma, kereviz sapı, havuç, ceviz içi ve kuru üzümü de yoğurtlu karışıma ilave edip tekrar karıştırın. Hazırladığınız salatayı, haşlanmış veya ızgarada pişirilmiş tavukla birlikte servis yapın.