Muzlu Üçgen Pasta
ZORLUK:
MALZEMELER
-
2 PAKET ETİ BURÇAK BİSKÜVİ
-
2 ADET MUZ
-
YARIM LİTRE SÜT
-
YARIM PAKET SANA
-
6 ÇORBA KAşIİI UN
-
1 SU BARDAİI şEKER
-
1 PAKET VANİLYA
HAZIRLANIŞI
SÜT, SANA , UN, şEKER, VANİLYA KOYU KIVAMA GELENE KADAR OCAKTA PİşİRİLİR VE SOİUMAYA BIRAKILIR. DİİER TARAFTAN UZUN BİR TEPSİYE NAYLON POşET KESİLİP KOYULUR VE BİSKÜVİLER DİZİLİR.HER KATA HAZIRLANAN SOSTAN KONULUR.EN SON BİSKÜVİ SIRASINA İKİ ADET MUZ KONULARAK NAYLON KAPATILIP BİSKÜVİLER BİRBİRİNE YAPIşTIRILIR. NAYLON AÇILIR VE KALAN SOS BİSKÜVİLERİN ÜZERİNE TAMAMEN YAYILIR.NAYLONU TEKRAR KAPATIP DOLAPTA 2-3 SAAT BEKLETİLİR.