Yazdır

Muzlu Rulolu Tatlı

Yayınlanma Tatlılar

ZORLUK: çok kolay

MALZEMELER

  • 1 KG SÜT
  • 8 ÇORBA KAşIGI şEKER
  • 4 ÇORBA KAşIGI UN
  • 1 PAKET MARGARİN
  • 1 YUMURTA
  • 2 PAKET PETݝBÖR BݝSKÜVݝ
  • 1 ADET MUZ

HAZIRLANIŞI

1 KG SÜTÜN ݝÇݝNE 1 YUMURTA VE 8 ÇORBA KAşIGI şEKERݝ ݝLAVE EDݝP MݝKSERLE ÇIRPIN. TENCEREDE 1 PAET YAݐI ERݝTݝP 4 ÇORBA KAşIGI UNU ݝLAVE EDEREK BݝRAZ KAVURUN. SONRA SUTLÜ KARIşIMI ݝLAVE EDݝP MUHALLEBݝ KIVAMINDA PݝşİRݝN. PݝşİRDݝKTEN SONRA MݝKSERLE 10 DAKݝKA KADAR ÇIRPIN.

2 PAKET BݝSKÜVݝYݝ MݝKSERLE TOZ HALݝNE GETݝRݝP, DݝKDÖRTGEN FIRIN TEPSݝSݝNݝN YÜZEYݝNE ݝYݝCE SERݝN. HAZIRLADIGINIZ PUDݝNGݝ YAVAşCA USTÜNE BISKÜVݝLERݝ KAPATACAK şEKݝLDE DÖKUN. 1,5 - 2 SAAT BUZDOLABINDA BEKLESݝN. ÇIKARDIKTAN SONRA DORT PARMAK KALINLIGINDA şERݝTLER HALݝNDE KESݝN.ARASINA BIR DݝLݝM MUZ KOYARAK RULO BݝÇݝMݝNDE KATLAYARAK SERVݝS TABAGINA ALIN.