Yazdır

Yalancı Profiterol

Yayınlanma Tatlılar

ZORLUK: kolay

MALZEMELER

  • 1 kahve fincanı rendelenmiş bitter çikolata
  • 1 paket bitter çikolata dört bardak süt
  • 1 kahve fincanı kıyılmış şam fıstığı
  • 1 paket çikolatalı puding
  • 1 adet paskalya çöreği
  • 1 paket krema

HAZIRLANIŞI

Hazır pudingi sütle kaynatın ve içine iri parçalara böldüğünüz paskalya çöreğini atıp on beş-yirmi dakika kadar pişirin. Servis tabağına alınırken içine fıstıkları ilave edin. Bir kahve cezvesinde yarım fincan su ile kaynattığınız çikolatayı çörekli puddingin üzerine dökün. Soğuduğunda üzerini buzdolabında iki gün beklettiğiniz krema ve rendelenmiş çikolata ile süsleyip servis yapın.