Mantarlı Tavuk Sarma

Yayınlanma Tavuk Yemekleri

ZORLUK: kolay

MALZEMELER

  • 4 ADET KEMİKSݝZ TAVUK GÖGSÜ
  • 100 GR KONSERVE MANTAR
  • 100 GR KAşAR PEYNݝRݝ
  • 1/2 DEMET MAYDONOZ
  • 3 Dݝş SARMISAK
  • 1 SU BARDAݐI GALETA UNU
  • TUZ,KARABݝBER
  • SIVI YAݐ

HAZIRLANIŞI

TAVUK GÖGÜSLERݝNݝ TAM OLARAK ݝKݝYE AYIRMADAN ORTASINDAN ENݝNE KESݝN. TUZ VE KARABݝBER SERPݝN.

MANTARLARI ݝNCE,KAşAR PEYNݝRݝNݝ KÜÇÜK KÜP şEKLݝNDE DOݐRAYIN. GALETA UNUNU,MAYDONOZ VE SARMISAݐI ROBOTTA ݝYݝCE ÇEKݝN.GENݝş BݝR TABAݐA ALIN. TAVUKLARIN ݝÇݝNݝ MANTAR VE KAşAR PEYNݝRݝ ݝLE DOLDURUN.

YAN KENARLARINI HAFݝFCE KAPATIP,RULO şEKLݝNDE SARIN. MANTARLI TAVUK SARMALARI GALETA UNLU KARIşIMA BULAYIN. TAVAYA BݝRAZ SIVIYAݐ KOYUP KIZDIRIN.TAVUKLARIN ݝKݝ TARAFI DA ALTIN SARISI RENGݝNݝ ALINCAYA KADAR KIZARTIN. MANTARLI TAVUK SARMAYI YANINDA ݝSTEDݝݐݝNݝZ BݝR GARNݝTÜR ݝLE SERVݝS YAPIN.