Mantarlı Tavuk Sarma
ZORLUK:
MALZEMELER
-
4 ADET KEMİKSİZ TAVUK GÖGSÜ
-
100 GR KONSERVE MANTAR
-
100 GR KAşAR PEYNİRİ
-
1/2 DEMET MAYDONOZ
-
3 Dİş SARMISAK
-
1 SU BARDAİI GALETA UNU
-
TUZ,KARABİBER
-
SIVI YAİ
HAZIRLANIŞI
TAVUK GÖGÜSLERİNİ TAM OLARAK İKİYE AYIRMADAN ORTASINDAN ENİNE KESİN. TUZ VE KARABİBER SERPİN.
MANTARLARI İNCE,KAşAR PEYNİRİNİ KÜÇÜK KÜP şEKLİNDE DOİRAYIN. GALETA UNUNU,MAYDONOZ VE SARMISAİI ROBOTTA İYİCE ÇEKİN.GENİş BİR TABAİA ALIN. TAVUKLARIN İÇİNİ MANTAR VE KAşAR PEYNİRİ İLE DOLDURUN.
YAN KENARLARINI HAFİFCE KAPATIP,RULO şEKLİNDE SARIN. MANTARLI TAVUK SARMALARI GALETA UNLU KARIşIMA BULAYIN. TAVAYA BİRAZ SIVIYAİ KOYUP KIZDIRIN.TAVUKLARIN İKİ TARAFI DA ALTIN SARISI RENGİNİ ALINCAYA KADAR KIZARTIN. MANTARLI TAVUK SARMAYI YANINDA İSTEDİİİNİZ BİR GARNİTÜR İLE SERVİS YAPIN.