Özel Soslu Tavuk Kanadı

Yayınlanma Tavuk Yemekleri

ZORLUK: kolay

MALZEMELER

  • 1 kg tavuk kanadı
  • 350-400 gr yoğurt
  • 1/2 çay bardağı süt
  • 1 adet soğan
  • 3 diş sarmısak
  • 1 yemek kaşığı sıvıyağ
  • 1 yemek kaşığı salça
  • tuz
  • karabiber
  • arzuya göre acı toz biber
  • curry

HAZIRLANIŞI

Derin bir kapta yoğurt, süt, halka şeklinde kesilmiş soğanlar, kıyılmış sarmısak, salça, sıvıyağ, ve baharatları ekleyip iyice karıştırın, ardından tavuk kanatlarını içine batırıp 2-3 saat bekletin. (Bir gece bekletince daha güzel oluyor) Tavuk kanatlarını sosundan cıkarıp ızgarada veya fırında kızartın.