Soğanlı Pirinçli Tavuk Sote

Yayınlanma Tavuk Yemekleri

ZORLUK: kolay

MALZEMELER

  • 1 Orta Boy Soğan
  • 1 çay Bardağı Prinç
  • 1 adet tavuk Göğsü
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1-2 çorba kaşığı salça
  • 1 tutam karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tutam maydanoz

HAZIRLANIŞI

Soğan küp küp doğranarak sıvı yağda hafif kızartılır ve içine küp küp doğranmış tavuklar atılır ve bir süre yağda çok az karıştırıldıktan sonra üzerine 1 bardak su,salça,karabiber ve tuz ilave edilerek kaynamaya bırakılır. Yemeğimiz kaynadıktan sonra üzerine princimizi serperek demlenmeye bırakırız. Yemek demlendikten sonra üzerine ince kıyılmış maydanozumuzu serperek servis tabağına alabiriz.