Tavuk Kaserol
ZORLUK:
MALZEMELER
-
3.5 su bardağı tavuk göğsü, ince doğranmış
-
1/2 su bardağı kereviz sapı, ince kıyılmış
-
1/2 su bardağı doğranmış soğan
-
1 su bardağı salata sosu
-
1/2 su bardağı kaşar peyniri rendesi
-
4 adet yumurta, katı pişirilmiş
-
1 çorba kaşığı limon suyu
-
1 su bardağı badem , kabuklan soyulmuş ve kavrulmuş
-
1 su bardağı patates cipsi, ufalanmış
HAZIRLANIŞI
Cipslerin yarısını dikdörtgen şeklinde payreks bir kaba boşaltın. Tüm malzemeyi karıştırıp, cipslerin üzerine dökün. Cipslerin diğer yansı da kanşımın üzerine serpiştirin. Fırında harlı ateşte 20-25 dakika kadar pişirip, sıcak servis yapın.