Tavuk Kaserol

Yayınlanma Tavuk Yemekleri

ZORLUK: normal

MALZEMELER

  • 3.5 su bardağı tavuk göğsü, ince doğranmış
  • 1/2 su bardağı kereviz sapı, ince kıyılmış
  • 1/2 su bardağı doğranmış soğan
  • 1 su bardağı salata sosu
  • 1/2 su bardağı kaşar peyniri rendesi
  • 4 adet yumurta, katı pişirilmiş
  • 1 çorba kaşığı limon suyu
  • 1 su bardağı badem , kabuklan soyulmuş ve kavrulmuş
  • 1 su bardağı patates cipsi, ufalanmış

HAZIRLANIŞI

Cipslerin yarısını dikdörtgen şeklinde payreks bir kaba boşaltın. Tüm malzemeyi karıştırıp, cipslerin üzerine dökün. Cipslerin diğer yansı da kanşımın üzerine serpiştirin. Fırında harlı ateşte 20-25 dakika kadar pişirip, sıcak servis yapın.