Your browser doesn't support canvas.

ZORLUK: normal 

MALZEMELER

  • 250 Gr Temizlenmiş ve doğranmış kalamar
  • 1 su bardağı süt
  • 1 Su bardağı un
  • Karabiber
  • Tuz
  • Kızartma yağı

TARATOR İÇݝN

  • ½ Bayat ekmek içi
  • ½ Su bardağı ceviz içi
  • 2 Diş sarmısak (ezilmiş)
  • ½ Limon suyu
  • ½ Su bardağı su
  • Tuz
  • Kırmızıbiber

HAZIRLANIŞI

Temizlenmiş ve doğranmış kalamarları tuzlayıp biberledikten sonra bir kabın içersine alın.

Üzerini örtecek kadar süt koyup iki saat bekletin.

Sütün içinden çıkattıktan sonra una bulayın.

Üzerine un serptiğiniz tepsiye dizin.

Yağı tavada ısıtın.

Kalamarları kızgın yağda altın rengini alana kadar kızartın ve havlu kağıt üzerine alın.

Fazla yağını bıraktıktan sonra servis tabağına alıp tarator sos ile servis yapın.

TARATOR SOS

Mutfak robotunun içerisine kıyılmış ceviz içini, ıslatılmış ekmeği, limon suyunu, sarmısağı, suyu ve kırmızıbiberi koyup yoğurt kıvamına gelinceye kadar karıştırın.

Sos kabının içerisine alın.

 

Ürünlerimiz

Haberler

Kalite Politikamız
12 Nisan 2004
Faaliyet gösterdiğimiz unlu mamuller imalatı ve pazarlaması sektöründe modern teknolojik gelişmeleri takip ederek,...

Hakkımızda
07 Temmuz 2004
1984 yılında kurulan ilk fabrikasından gelişen talepler doğrultusunda önce Kağıthane'deki fabrikasına,sonra ise...

Vizyonumuz
07 Temmuz 2004
Müşteri beklentilerini ön planda tutarak uygun kalitede ve gıda güvencesi standartlarına sahip üretimin hep daha...

HACCP Politikamız
07 Temmuz 2004
Firmamız üretim aşamalarında: Üretimde tam hijyenik ortam sağlamak, Sürekli eğitim ile...

  • Merkez
  • Merkez Mh, Yaren Sk, 33A-33B,
    Kağıthane İstanbul
  • 0212 294 00 10 pbx
  • 0212 294 00 14
  • Fabrika
  • Kayabaşı Mh, Kuyulararkası Mevkii, Manolya Sk, 3,
    Başakşehir İstanbul
  • 0212 691 04 70 3hat
  • 0212 691 11 44

  İstanbul Yol Durumu

Ürün Arama