Your browser doesn't support canvas.

ZORLUK: kolay 

MALZEMELER

  • 3 adet yumurta
  • 100 gr tereyağı
  • 100 ton balığı konservesi
  • 1 kahve fincanı maydanoz, ince kıyılmış
  • 2 adet ançuez, zeytinyağına yetırılmış
  • karabiber
  • tuz

HAZIRLANIŞI

Ton balığının suyunu süzün. Ançuez ve ton balığını ufak parçalara bölüp, blender yardımıyla macun kıvamına getirin. Yumurtaları katı olarak haşlandıktan sonra sarılarını çıkarıp, iyice ezin. Tereyağını minik parçalara bölüp, tahta bir kaşık yardımı ile krema durumuna getirin. Buna balık ezmesini katın ve balığın süzülmüş suyu ile hafifçe sulandırın. Daha sonra bu kanşıma, maydanoz ve yumurta sarısı ezmesini katın. Tuz ve karabiber serpip, karışıma yedirin ve kanepe ekmeklerinin üzerine sürüp, sevis yapın.

Ürünlerimiz

Haberler

Kalite Politikamız
12 Nisan 2004
Faaliyet gösterdiğimiz unlu mamuller imalatı ve pazarlaması sektöründe modern teknolojik gelişmeleri takip ederek,...

Hakkımızda
07 Temmuz 2004
1984 yılında kurulan ilk fabrikasından gelişen talepler doğrultusunda önce Kağıthane'deki fabrikasına,sonra ise...

Vizyonumuz
07 Temmuz 2004
Müşteri beklentilerini ön planda tutarak uygun kalitede ve gıda güvencesi standartlarına sahip üretimin hep daha...

HACCP Politikamız
07 Temmuz 2004
Firmamız üretim aşamalarında: Üretimde tam hijyenik ortam sağlamak, Sürekli eğitim ile...

  • Merkez
  • Merkez Mh, Yaren Sk, 33A-33B,
    Kağıthane İstanbul
  • 0212 294 00 10 pbx
  • 0212 294 00 14
  • Fabrika
  • Kayabaşı Mh, Kuyulararkası Mevkii, Manolya Sk, 3,
    Başakşehir İstanbul
  • 0212 691 04 70 3hat
  • 0212 691 11 44

  İstanbul Yol Durumu

Ürün Arama