Your browser doesn't support canvas.

Hata
  • Failed to parse the Currency Converter XML document.
  • The content: 301 Moved Permanently

    301 Moved Permanently


    Myra

ZORLUK:kolay

MALZEMELER

  • 1 kg kırmızı Urfa biberi
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • ½ çay bardağı zeytinyağı
  • ½ çay kaşığı karabiber

HAZIRLANIŞI

Biberleri yıkayıp tohumlarını ayırın. Et makinesinde çekin ve bir kaba koyun. Tuz ekleyerek suyunu hafifçe çekmesi için güneşte bekletin. Daha sonra karabiber, tarçın ve zeytinyağı ilave ederek harmanlayın. Yemeklerde kullanabilir yada ekmek üzerine sürebilirsiniz.

Ürünlerimiz

Haberler

Kalite Politikamız
12 Nisan 2004
Faaliyet gösterdiğimiz unlu mamuller imalatı ve pazarlaması sektöründe modern teknolojik gelişmeleri takip ederek,...

Hakkımızda
07 Temmuz 2004
1984 yılında kurulan ilk fabrikasından gelişen talepler doğrultusunda önce Kağıthane'deki fabrikasına,sonra ise...

Vizyonumuz
07 Temmuz 2004
Müşteri beklentilerini ön planda tutarak uygun kalitede ve gıda güvencesi standartlarına sahip üretimin hep daha...

HACCP Politikamız
07 Temmuz 2004
Firmamız üretim aşamalarında: Üretimde tam hijyenik ortam sağlamak, Sürekli eğitim ile...

  • Merkez
  • Merkez Mh, Yaren Sk, 33A-33B,
    Kağıthane İstanbul
  • 0212 294 00 10 pbx
  • 0212 294 00 14
  • Fabrika
  • Kayabaşı Mh, Kuyulararkası Mevkii, Manolya Sk, 3,
    Başakşehir İstanbul
  • 0212 691 04 70 3hat
  • 0212 691 11 44

  İstanbul Yol Durumu

Ürün Arama